Országos portál
Régió választás
ddriszi dariszi eariszi emriszi kmriszi kdriszi ndriszi
ELÉRHETŐSÉGEK
Levelezési cím:
KIH - MOBILITÁS
1062 Budapest, Bajza u 32.
Telefon: 06-1-411-3070
Fax: 06-1-411-3071
E-mail: mobilitas@kih.gov.hu

Fiatalok Lendületben Programiroda
1134 Budapest, Tüzér utca 33-35.
Telefon: 06-1-237-6700
ÚJ HONLAP: www.yia.hu
GALÉRIA
Megjelenési lehetőség fiataloknak, ifjúsági szervezeteknek

Az EU Ifjúsági Konferenciát minden évben az elnökséget adó tagállam szervezi. Az Ifjúsági Konferencia hivatalos programja a Strukturált Párbeszéd 18 hónapon át zajló folyamatának lezárásáról szól. A fiatalok és a döntéshozók párbeszéde a konferencián is folytatódik, ahol az Európai Unió tagállamaiból érkeznek döntéshozók, ifjúsági delegáltak és a Fiatalok Lendületben Program Nemzeti Irodáinak képviselői, hogy a nemzeti szintű javaslatokat összegezzék a fiatalok foglalkoztatásával kapcsolatban. A mintegy 300 fős konferencia résztvevői előadások és workshopok során dolgozzák fel a Strukturált Párbeszéd folyamat eredményeit, majd a konferencia zárásaként közös ajánlásokat tesznek az Európai Unió döntéshozói számára a fiatalok foglalkoztatási helyzetének javításával kapcsolatban.

A konferencia hivatalos programja mellett a szünetekben, valamint a kulturális programok során ifjúsági szervezetek is lehetőséget kapnak a bemutatkozásra, az alábbi módokon.

1. Várjuk olyan ifjúsági szervezetek és közösségek jelentkezését, akik a konferencia programját szívesen gazdagítanák szórakoztató programelemekkel (pl. zene, tánc, stb.).

2. Várjuk olyan, a hazai ifjúsági munkáról, szervezetekről és/vagy projektjeikről szóló online, angol nyelvű anyagokat (pl. videók, képek, bemutatkozások), amelyek segítségével a hazai ifjúsági munkát a konferencia honlapján vagy a helyszínen be tudjuk mutatni.

3. Várjuk ifjúsági szervezetek, valamint fiataloknak szolgáltatást nyújtó szervezetek angol nyelvű szóróanyagait (plakát, szórólap stb.), amelyek segítéségével a hazai ifjúsági munkát a helyszínen is meg tudjuk jeleníteni.

A konferencián a személyes megjelenést csak az egyes szabadidős/kulturális programelemek megvalósítói számára tudjuk biztosítani. A konferencián való megjelenés kapcsán felmerülő költségeket (pl. utazás, ellátás) a konferencia szervezői megegyezés szerint fedezik, vagy az ellátást és az utazást biztosítják.


Jelentkezés, további információk:
A mellékelt jelentkezési lap visszaküldésével az alábbi e-mail címen lehet jelentkezni:
fekete.zsofia@mobilitas.hu

Tárgy: Megjelenés az EU Ifjúsági Konferencián
Jelentkezési határidő: 2011. február 13. éjfél.

nyomtatási nézet | utolsó módosítás: 2011. 01. 27.
Impresszum