Fiatalok Lendületben Program
ELÉRHETŐSÉGEK
NCSSZI - Fiatalok Lendületben Programiroda

1134 Budapest, Tüzér u. 33-35.
E-mail: ifjusag.eu@mobilitas.hu
Tel.: (+36-1) 237-6700
Fax: (+36-1) 237-6760
GALÉRIA
Elindult a Fiatalok Lendületben Program új honlapja: www.yia.hu A továbbiakban a Fiatalok Lendületben Program hírei, pályázati információi az új honlapon frissülnek.
tovább...
A hosszú távú képzés célja, hogy megerősítse a hazai és nemzetközi ifjúsági projekteket a társadalmi igazságosság és sokszínűség terén. Ennek érdekében érzékenyíteni kívánja a résztvevőket (szociális és ifjúsági munkásokat) a diszkrimináció különféle formáira, valamint elősegíti és tudatosítja egy elfogadóbb kommunikáció használatát. A képzési program első részére 2013. április végén, Budapesten kerül sor.
további képzések
Short Study Visit to Roma youth organizations and organizations working with Roma youth in Slovenia
A szlovéniai rövid tanulmányút célja, hogy a roma fiatalokkal foglalkozó és hasonló szlovén szervezetek megismerjék egymás tevékenységeit. A program során lehetőség nyílik tapasztalatcserére és jó gyakorlatok megismerésére, melyeket a résztvevők saját szemszögükből is megvizsgálnak.
Youth work and unemployment in Jordan
A Jordániában megrendezésre kerülő szeminárium célja, hogy a résztvevők jobban megértsék a fiatalok munkanélkülisége és a politikai-, illetve a gazdasági helyzet közti összefüggéseket. A találkozó további célja, hogy a résztvevők új, jó gyakorlatokkal és módszertannal ismerkedjenek meg a vállalkozói kezdeményezések elősegítésében. A szemináriumra 2013 áprilisában kerül sor.
Cut the Ice - a learning opportunity for youth workers to improve competences related to intercultural learning and transferability of practical approaches on youth exchanges
A képzési program interkulturális tanulási módszereket felhasználva segít felfedezni és megérteni a kulturális sokszínűség fogalmát, amely segítségével a résztvevők fejleszthetik ifjúsági csere projektjeiket. A képzésre Hollandiában kerül sor 2013. április közepén.
Coach 2 Coach
A képzés fő célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a Fiatalok Lendületben Programban aktív ifjúsági csoportokkal való coaching módszertanát. Avagy, hogyan növelheti a részvételt ifjúsági projektekben a coaching folyamata? A képzésre 2013 júniusában, Skóciában kerül sor.
Képzői felhívás
Az NCSSZI - Fiatalok Lendületben Programiroda két képzőt keres az Európai Unió Fiatalok Lendületben Programja keretében 2013. február 18-20. és június 5-7. között megvalósítandó „Projektmenedzsment a nemzetközi ifjúsági projektekben” elnevezésű hosszú távú képzés második és harmadik fázisában képzői feladatok ellátásához.
Postafiók változás
2012-R3 támogatott projektek
GYIÖT találkozó
Taking Chances!
Felhívás ifjúsági referensek részére
Korlátozott elérhetőség
ATOQ - Advanced Training On Quality
EVS kalendárium önkénteseknek
EVS live! fotók és díjazott projektek

Korábbi hírek (tovább)

Keresés:
Kulcsszó:
lejárt hírek között is
Eseménynaptár
2013. március
H K Sze Cs P Szo V
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Projektpéldák Magyarországon


Impresszum