Országos portál
Régió választás
ddriszi dariszi eariszi emriszi kmriszi kdriszi ndriszi
ELÉRHETŐSÉGEK
Levelezési cím:
FSZH - Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat
1525 Budapest Pf.: 20

telefon: 061-374-9060

email: mobilitas@mobilitas.hu
GALÉRIA
Mobilitás Díjátadó 2010. - Youth on the Move

 

A Mobilitás-díj 2010. évi nyerteseinek listája itt olvasható. A díjazottaknak ezúton is gratulálunk!


A Mobilitás Díjátadó 2010. rendezvény programja:

10.00-11.00 Regisztráció
11.00-11.30 Köszöntő, a rendezvény hivatalos megnyitása
11.30-12.00 Díjátadó ceremónia
12.00-13.30 A díjazottak bemutatkozása.
A rendezvényt a VonZart Táncsoport produkciója zárja.


A Mobilitás Díjátadó 2010. rendezvényen köszöntő beszédet mondott Téglásy Kristóf, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Szociális, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság Ifjúsági Főosztályának főosztályvezetője, valamint Kapus Krisztián, a Parlament Ifjúsági Albizottságának elnöke. A rendezvényt Márton-Veres Judit Inez, a Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat igazgatója nyitotta meg. Ezt követően került sor a díjátadó ünnepségre, ahol az ifjúsági munka legjobbjai részesültek elismerésben. A Mobilitás-díjat 2010-ben hét regionális díjazott, öt, a Fiatalok Lendületben Program keretein belül megvalósult projekt, valamint az év ifjúsági adományozójaként az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. vehette át. Emellett díjazásban részesült az Eurodesk kisfilm- és fotópályázat győztesei, valamint a Fiatalok Lendületben Programiroda különdíjasa. Az elismeréseket olyan személyek és szervezetek vehették át, akik az elmúlt évben kiemelkedő tevékenységet végeztek az ifjúsági munka valamely területén hazánkban.


A Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat lehetőséget biztosított az elismerésben részesülőknek, hogy tevékenységüket, projektjeiket jó példaként bemutathassák a közönségnek. Erre a díjak átadását követően került sor. A bemutatkozások után a Mobilitás Díjátadó 2010. rendezvényt a fiatalokból álló VonZArt Táncegyüttes produkciója zárta.

 

A Mobilitás Díjátadó 2010. a Millenáris Parkban zajló Youth on the Move - Mozgásban az Ifjúság rendezvény során zajlott.

A Youth on the Move az Európai Bizottság kezdeményezése. A kampánysorozat első rendezvénye Budapesten a Millenáris Park Teátrum részében lesz, 2010. október 8-án és 9-én. A rendezvény különleges hangulatát az adja, hogy több mint 100 szervezet képviselteti magát. Fókuszban a képzés, a közösség-önkéntesség, a kultúra és a munka világa áll. Beszélgetések, workshopok, műhelymunkák, művészeti előadások során gyűjthetik össze azokat az információkat a látogatók, amelyekkel valóban lehet tenni azért, hogy értékes életpályák épüljenek föl.
http://europa.eu/youthonthemove/

nyomtatási nézet | utolsó módosítás: 2010. 10. 19.
Impresszum